fotogalerija

kako do nas
 
Dodatna ponuda
U našoj ekstra ponudi nudimo Vam dva izleta u netaknutu prirodu uz vođenje domaćina.

  • izlet u našu planinsku kuću "NJIVE"
  • izlet u kanjon rijeke "KRUPE"
  • vožnja ribarskom brodicom i ribarenje
  • organiziranje izleta
  • berba grožđa
  • pravljenje vina (9.mjesec)
  • pečenje rakije (10. mjesec)
Planinska kuća "NJIVE"
 
Za sve koji žele provesti svoj odmor aktivno, prepustiti se avanturističkom i sportskom duhu te uživati u ljepotama kanjona NP Paklenica i prekrasnog pogleda na podvelebitski kanal pozivamo Vas na izlet u našu planinsku kuću "NJIVE".

Ovdje potječu korijeni naše obitelji (RAMIĆI) pa smo je sa velikom željom i voljom obnovili.

Kroz kanjon NP Paklenica doći ćete u srce netaknute prirode "NJIVE" gdje ćete uživati u ambijentu naše planinske kuće, upoznavši se sa običajima i tradicijom naših predaka.

Nakon napornog planinarenja odmorite se uz čašicu domaće rakije i vina te specijalitete koje su jeli naši stari, a kao desert na kraju ponudit ćemo Vas našim domaćim njivarskim medom.

Izvor rijeke KRUPE
 
Nudimo Vam prekrasan izlet u kanjon rijeke Krupe.

Daleko od moderne civilizacije i masovnog turizma doći ćete u oazu mira i tišine.

Spuštanjem do Kudinog mosta i kupanjem pod slapovima Krupe , uz degustaciju domaćih specijaliteta, žubor rijeke i cvrkut ptica ostat će Vam u nezaboravnom sjećanju.

 
Vožnja ribarskom brodicom i ribarenje
 
Gosti koji nas posjete u predsezoni i pod sezoni imaju mogućnost da sa domaćinom pođu na ribarenje sa našom brodicom.

Berba grožđa i pravljenje vina
 
Ukoliko želite vidjeti kako živi i radi naš seljak, pođite sa nama u berbu grožđa.

Svake godine u Rujnu, svi naši gosti, ako imaju volju i želju za radom mogu poći sa nama u ravnokotarska sela.

Nakon berbe i piknika sudjelovat ćete u pravljenju vina po domaćoj recepturi.

 
Pečenje rakije
 
Ako ne znate kako sprovesti kasne jesenske dane(10 mj.) dođite i sa nama ispecite koji kotao rakije.

Uz domaće specijalitete (kotlovina i brudet) moći ćete do mile volje degustirati jačinu naše loze, domaćeg vina i prošeka.