fotogalerija

kako do nas
 
O nama

Pansion "MICHAEL"*** obiteljski je objekt sa dugogodišnjom tradicijom. Smješten direktno uz more, u zelenilu borove šume a udaljen dva km od ulaza u NP Paklenica, pružit će Vam ugodan i komforan smještaj.

Ovdje će Vas dočekati ljubazni i vedri domaćini koji će Vam uvijek, vrlo rado, stajati na usluzi kako bi Vaš boravak učinili što ugodnijim. U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete sve što Vam je potrebno za ugodan, nezaboravan odmor i zabavu.

Za uživanje u bistrom (čistom) moru na raspolaganju Vam je privatna plaža koja se nalazi neposredno ispred Pansiona.

 
O MJESTU
Pansion MICHAEL smješten je 800 metara od centra Starigrad Paklenice na samoj obali mora , okružen borovom šumom i idealno je mjesto za Vas koji volite mir i tišinu.

Starigrad Paklenica je turističko mjesto, središte Rivijere Paklenica i polazište brojnih izletnika, planinara, i alpinista u NP Paklenica.

 
IZLETI
Pansion Michael nalazi se u Starigrad Paklenici okružen sa 4 NP koje preporučamo za sve goste koji vole vidjeti i uživati u prirodnim ljepotama.

NP Paklenica Između najvišeg vrhunca Velebita (Vaganski vrh 1758 m) i obale Jadranskog mora, na površini od 95 km, prostire se Nacionalni park Paklenica...

 
DODATNA PONUDA
U našoj ekstra ponudi nudimo Vam dva izleta u netaknutu prirodu uz vođenje domaćina.

- izlet u našu planinsku kuću "NJIVE"
- izlet u kanjon rijeke "KRUPE" - vožnja ribarskom brodicom i ribarenje
-organiziranje izleta
-berba grožđa
-pravljenje vina (9.mjesec) -pečenje rakije (10. mjesec)